Direct contact met de huisjeseigenaar!

Over ons

Op Recreatiebungalow.nl kunt u een vakantiehuisje rechtstreeks bij de eigenaar boeken. Doordat er geen  bemiddelend reisbureau tussen zit, liggen de prijzen vaak lager.

Recreatiebungalow.nl is in 2021 gestart vanuit de gedachte dat het eenvoudiger moet zijn om direct bij de eigenaar van een vakantiehuis te kunnen boeken. 

Op Recreatiebungalow.nl kan een eigenaar zijn / haar vakantiehuis te huur aanbieden. Het aanmelden doet een eigenaar in een paar minuten en muisklikken.

Wanneer consumenten vragen hebben over een vakantiehuis kunnen zij direct contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis via e-mail (via het contact formulier) of telefonisch. Ook bij een reservering neemt de aanvrager rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie.

Op dit moment bieden wij een groot aantal accommodaties (bungalow, appartement, bed en breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, hotel, caravan, chalet) aan in Nederland en in andere Europese landen.

Recreatiebungalow.nl spant zich continu in om de vindbaarheid van de website te verbeteren en daarnaast leuke vakantietips te bieden. Daardoor wordt Recreatiebungalow.nl in de zoekmachines goed gevonden.