Direct contact met de huisjeseigenaar!

Uw huisje op Recreatiebungalow.nl

Recreatiebungalow.nl trekt dagelijks een hoop bezoekers die op zoek zijn naar een accommodatie voor hun volgende vakantie in binnen- en buitenland. Via Recreatiebungalow.nl kunt u uw vakantiehuisje presenteren aan deze interessante doelgroep!

Lanceringsactie: gratis* vermelding
Recreatiebungalow.nl is nog niet zo lang actief en daarom zijn wij op zoek naar vakantiewoningeigenaren die gratis* hun accommodatie willen promoten via Recreatiebungalow.nl. Om die reden hebben wij voor de eerste 100 aanmelders een speciale welkomsactie, waarbij u heel 2021 en 2022 géén advertentiekosten betaalt en ook geen bemiddelingskosten of commissie.

Het enige wat wij hiervoor terugvragen is een link vanaf uw website naar Recreatiebungalow.nl. Deze link moet actief blijven gedurende de looptijd van uw vermelding op Recreatiebungalow.nl als tegenprestatie.

Heeft u geen website of wilt u geen link plaatsen, dan is een uitgebreide vermelding op Recreatiebungalow.nl evengoed mogelijk, maar dan kost dit € 49,00 excl btw per vakantiehuis per jaar. Als u zich nu aanmeldt, betaalt u voor vermelding over 2022 en krijgt u de rest van 2021 gratis.

Wilt u meerdere vakantiehuizen op onze website promoten dan ontvangt u 25% korting op uw tweede vermelding, 35% korting op uw derde vermelding en 50% korting op uw vierde accommodatievermelding. Met onze speciale lanceringsactie krijgt u in ruil voor een linkplaatsing naar Recreatiebungalow.nl de eerste vermelding gratis.  

Registratieformulier 

Na het invullen van het onderstaande formulier proberen wij binnen 48 uur contact met u op te nemen.

U vindt de voorwaarden hier